4 knygų Gero Maisto Dienoraštis komplektas

Sezonine virtuvė

maistas pagal metų laikus

Sekite mus:
  • Sekite mus Facebook
  • Youtube
  • Pinrest
  • Sekite mus Intagram

dabar sezonas

Knyga „Nostalgiški skanumynai“

  • Autorius: Renata Ničajienė
  • Leidėjas: Sezoninė Virtuvė
  • Metai: 2014
  • Puslapiai: 184
  • Formatas: 20 x 24,9, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Kaina: 11.00 Eur
Kaina knygyne: 12.00 Eur

Išparduota


Krautuvėles taisyklės

* - privalomi laukai

Kaina viso: 0.00 Eur



Krautuvėlės taisyklės

paysera.lt
omniva

Knyga „Nostalgiški skanumynai“

Skanumynų receptai į šią knygą sugulė iš vaikystės prisiminimų. Knygoje surinkti autorės mamos, močiučių, senų pažįstamų laiko patikrinti receptai. Kita dalis jų atkeliavo iš sendaikčių turguose rastų senų lietuviškų kulinarinių knygų. Receptai buvo kruopščiai atrinkti ir pritaikyti šiuolaikiniam gyvenimo būdui: sutrumpinta jų gaminimo eiga, sumažintas kaloringumas, patiekalams suteikti šiuolaikiniai skonių deriniai ar netradicinė išvaizda. Atvertę knygą surasite ne tik močiutės keptus „Napoleono“ ir „Medaus“, bet ir senomis cukrainėmis kvepiančius „Jaunystės“ ir „Magdės tortus“, taip pat mokyklos bufetą menančius roksus ir pyragaičius „Bulvytės“.
Receptai šioje knygoje suskirstyti pagal metų laikus, kiekvienai savaitei skiriant po vieną desertą. Juk iš vaikystės pamenam, jog skaniausi obuolių pyragai – rudenį, mielinė aguonų riestė – per Kalėdas, žagarėliai ir spurgos – per Užgavėnes, o vasarą norisi želė torto su uogomis. Tiek virtuvės naujokai, tiek ir mėgstantieji dažniau gaminti knygoje ras, ką pasirinkti, nes receptai sužymėti pagal jų sudėtingumo lygį.
Knygoje „Nostalgiški skanumynai“ naujam gyvenimui atgimsta seni geri, bet kiek primiršti saldumynų receptai.Tai antroji knygos autorės Renatos Ničajienės kulinarinė knyga. Pirmoji – „Sezoninė virtuvė: 200 receptų pagal metų laikus“ – buvo pavadinta taip pat, kaip ir jos rašomas kulinarinis tinklaraštis sezoninevirtuve.lt. Renata savo knygose ir sezoninio maisto tinklaraštyje skaitytojus skatina valgyti pagal metų laikus, gaminti iš šviežių vietinių produktų ir saugoti savo krašto kulinarines tradicijas bei patirtį. Knygose autorė dalijasi tik kruopščiai išbandytais ir patikrintais receptais, atskleidžia savo šeimos firminius patiekalus ir pačius populiariausius tinklaraščio receptus.
Recipe of the week
Recipe of the week Recipe of the week Recipe of the week Recipe of the week

Komentarai

  1. Šiandiena atnešė Kalėdų senis :) Apsidžiaugiau nepaprastai – pasijutau lyg grįžusi į praeitį – būtinai išbandysiu ne vieną receptą. Ačiū, kad rašote, dalinatės, sėkmės darbuose – kitais metais tikiuosi Kalėdoms keturių dienoraščių :)

Rašyti komentarą

Populiariausi

Prisijunkite

Pamirštas slaptažodis

Registruokitės