■ – patys šviežiausi
□ – laukia aruoduose
Sode |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
Obuoliai |
□ |
□ |
□ |
Kriaušės |
□ |
||
Dumplainiai |
□ |
||
Darže |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
Bulvės |
□ |
□ |
□ |
Morkos |
□ |
□ |
□ |
Žieminiai ridikai (juodieji) |
□ |
□ |
□ |
Salierai (lapkotiniai) |
□ |
||
Salierai (šakniniai) |
□ |
□ |
□ |
Burokėliai |
□ |
□ |
□ |
Cikorija (salotinė trūkažolė) |
■ |
■ |
■ |
Cukinijos |
□ |
||
Moliūgai |
□ |
□ |
□ |
Patisonai |
□ |
||
Aguročiai |
□ |
||
Porai |
□ |
□ |
□ |
Kopūstai |
□ |
□ |
□ |
Kaliaropės |
□ |
□ |
□ |
Briuselio kopūstai |
□ |
□ |
|
Raudongūžiai kopūstai |
□ |
□ |
|
Kininiai kopūstai (Pekino) |
□ |
□ |
|
Česnakai |
□ |
□ |
□ |
Svogūnai |
□ |
□ |
□ |
Griežčiai |
□ |
□ |
□ |
Ropės |
□ |
□ |
□ |
Pastarnokai |
□ |
□ |
□ |
Petražolės (šakninės) |
□ |
□ |
□ |
Gelteklės |
□ |
□ |
□ |
Topinambai (žieminės bulvės) |
■ |
■ |
■ |
Krienai |
■ |
||
Miške |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
Spanguolės |
■ |
■ |
■ |
Mėsa ir paukštiena |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
Žąsiena |
■ |
||
Antiena |
■ |
||
Žuvys |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
Stintos |
■ |
■ |
Komentarai