Lietuvoje užaugintų maisto produktų žiemos sezono lentelė

■ – patys šviežiausi
□ – laukia aruoduose

Sode

Gruodis

Sausis

Vasaris

Obuoliai

Kriaušės

Dumplainiai

Darže

Gruodis

Sausis

Vasaris

Bulvės

Morkos

Žieminiai ridikai (juodieji)

Salierai (lapkotiniai)

Salierai (šakniniai)

Burokėliai

Cikorija (salotinė trūkažolė)

Cukinijos

Moliūgai

Patisonai

Aguročiai

Porai

Kopūstai

Kaliaropės

Briuselio kopūstai

Raudongūžiai kopūstai

Kininiai kopūstai (Pekino)

Česnakai

Svogūnai

Griežčiai

Ropės

Pastarnokai

Petražolės (šakninės)

Gelteklės

Topinambai (žieminės bulvės)

Krienai

Miške

Gruodis

Sausis

Vasaris

Spanguolės

Mėsa ir paukštiena

Gruodis

Sausis

Vasaris

Žąsiena

Antiena

Žuvys

Gruodis

Sausis

Vasaris

Stintos

Komentarai

Komentuokite