4 knygų Gero Maisto Dienoraštis komplektas

Sezonine virtuvė

maistas pagal metų laikus

Sekite mus:
  • Sekite mus Facebook
  • Youtube
  • Pinrest
  • Sekite mus Intagram

dabar sezonas

Žemuogės

Jogurtinė panna cotta su miško uogomis ir medumi

Jogurtinė panna cotta su miško uogomis ir medumi

Komentarai: 8

15 min. gaminimas, 90 min. šaldymas

Labai mėgstu panna cotta su įvairiomis uogoms, nors ir be jų galėčiau ją kabliuoti nesustodama. Seniai norėjau išbandyti lengvesnį šio deserto variantą, kuriame riebi grietinėlė pakeičiama jogurtu. Juk kai šilta taip norisi kažko lengvesnio ir gaivesnio. Jogurtinis panna cotta skonis gavosi kitoks nei įprasta, nors toks pats skanus.

Skaityti daugiau...

Trintos žemuogės žiemai

Trintos žemuogės žiemai

Komentarai: 11

30 min.

Kai šeima atsivalgė šviežių žemuogių, sumaniau jų paruošti žiemai. Pamenu, vaikystėje mama žemuoges trynė su cukrumi ir iki žiemos laikė šaldytuve, pati skaniausia uogienė būdavo. Jau įsivaizduoju, mus visus žiemą sėdinčius prie židinio ir smaližiaujančius, vasaros prisiminimus sukeliančias, trintas žemuoges.

Skaityti daugiau...

Populiariausi

Prisijunkite

Pamirštas slaptažodis

Registruokitės