Klasikinį prancūzišką ridikėlių ir sviesto derinį šį pavasarį atradau iš naujo. Pundelį šviežių ridikėlių sutarkavau, nusunkiau ir įmaišiau į minkštą sviestą, užtepiau ant prancūziškos bagetės, dar keli plonai pjaustyti ridikėlių griežinėliai ant viršaus, žiupsnelis druskos ir VOILÀ!
Skaitykite toliau…-
2022-04-26 -
APP/ Kepiniai/ Mėsa/ Pavasaris/ Visi receptai2022-04-14
Velykiniai jautienos mini Velingtono kepsniai su špinatais
-
2022-04-13 -
2022-04-08 -
2022-04-05 -
2022-03-31 -
2022-03-24 -
2022-03-18 -
2022-03-15 -
2022-02-23 -
2022-02-19 -
APP/ Mėsa/ Visi receptai/ Žiema2022-02-15
Šventiniai jautienos suktinukai su troškintomis morkomis ir bulvių koše su žirneliais