■ – patys šviežiausi
□ – laukia aruoduose
| Sode |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
| Obuoliai |
□ |
□ |
□ |
| Kriaušės |
□ |
||
| Dumplainiai |
□ |
||
| Darže |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
| Bulvės |
□ |
□ |
□ |
| Morkos |
□ |
□ |
□ |
| Žieminiai ridikai (juodieji) |
□ |
□ |
□ |
| Salierai (lapkotiniai) |
□ |
||
| Salierai (šakniniai) |
□ |
□ |
□ |
| Burokėliai |
□ |
□ |
□ |
| Cikorija (salotinė trūkažolė) |
■ |
■ |
■ |
| Cukinijos |
□ |
||
| Moliūgai |
□ |
□ |
□ |
| Patisonai |
□ |
||
| Aguročiai |
□ |
||
| Porai |
□ |
□ |
□ |
| Kopūstai |
□ |
□ |
□ |
| Kaliaropės |
□ |
□ |
□ |
| Briuselio kopūstai |
□ |
□ |
|
| Raudongūžiai kopūstai |
□ |
□ |
|
| Kininiai kopūstai (Pekino) |
□ |
□ |
|
| Česnakai |
□ |
□ |
□ |
| Svogūnai |
□ |
□ |
□ |
| Griežčiai |
□ |
□ |
□ |
| Ropės |
□ |
□ |
□ |
| Pastarnokai |
□ |
□ |
□ |
| Petražolės (šakninės) |
□ |
□ |
□ |
| Gelteklės |
□ |
□ |
□ |
| Topinambai (žieminės bulvės) |
■ |
■ |
■ |
| Krienai |
■ |
||
| Miške |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
| Spanguolės |
■ |
■ |
■ |
| Mėsa ir paukštiena |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
| Žąsiena |
■ |
||
| Antiena |
■ |
||
| Žuvys |
Gruodis |
Sausis |
Vasaris |
| Stintos |
■ |
■ |


Komentarai