Lietuvoje užaugintų maisto produktų vasaros sezono lentelė

■ – patys šviežiausi

Sode

Birželis

Liepa

Rugpjūtis

Braškės

Sodo žemuogės

Juodieji serbentai

Raudonieji serbentai

Baltieji serbentai

Agrastai

Vyšnios

Avietės

Trešnės

Šilauogės

Slyvos

Kriaušės

Alyviniai obuoliai

Darže

Birželis

Liepa

Rugpjūtis

Žirneliai

Daržinės rūgštynės

Garžgarstės

Rabarbarai

Šparagai

Špinatai

Salotų lapai

Ridikėliai

Svogūnų laiškai

Krapai

Petražolės

Bazilikai

Burokėliai (jauni)

Agurkai

Ankstyvieji kopūstai

Svogūnai (ropiniai)

Salierai (lapkotiniai)

Pankoliai

Cukinijos

Aguročiai

Šviežios ankstyvosios bulvės

Šviežios morkos

Baklažanai

Paprikos

Šparaginės pupelės

Pupos

Švieži česnakai

Pomidorai

Miške

Birželis

Liepa

Rugpjūtis

Žemuogės

Voveraitėsi (grybai)

Mėlynės

Rūgštynės (laukinės)

Avietės

Gervuogės

Bruknės

Šeivamedis (žiedai)

Erškėtuogės

Komentarai

Komentuokite