Lietuvoje užaugintų maisto produktų pavasario sezono lentelė

■ – patys šviežiausi

 

Ant palangės

Kovas

Balandis

Gegužė

Svogūnų laiškai

Petražolės

Salotinė sultenė

Garžgarstė

Lapiniai ridikėliai

Pipirnės

Daigintos sėklos

Darže

Kovas

Balandis

Gegužė

Cikorija (salotinė trūkažolė)

Daržinės rūgštynės

Garžgarstė

Rabarbarai

Šparagai

Špinatai

Salotų lapai

Ridikėliai

Svogūnų laiškai

Krapai

Petražolės

Gelsvė

Pastarnokai

Topinambai (žieminės bulvės)

Krienai

Miške

Kovas

Balandis

Gegužė

Spanguolės

 

 

Bobausiai (grybai)

 

Briedžiukai (grybai)

 

Beržų sula

 

Rūgštynės (laukinės)

Kiaulpienė (žiedai)

Kiaulpienė (jauni lapeliai)

Meškinis česnakas (laukinis)

Šeivamedis (žiedai)

Balanda (jauni lapeliai)

Garšva (jauni lapeliai)

Dilgėlės (jauni lapeliai)

 

Mėsa ir paukštiena

Kovas

Balandis

Gegužė

Ėriena

Triušiena

Veršiena

Žuvys

Kovas

Balandis

Gegužė

Lydekos

Menkės

Ešeriai

Karšiai

Kuojos

Komentarai

Komentuokite