■ – patys šviežiausi
Ant palangės |
Kovas |
Balandis |
Gegužė |
Svogūnų laiškai |
■ |
■ |
|
Petražolės |
■ |
■ |
|
Salotinė sultenė |
■ |
■ |
|
Garžgarstė |
■ |
■ |
|
Lapiniai ridikėliai |
■ |
■ |
|
Pipirnės |
■ |
■ |
|
Daigintos sėklos |
■ |
■ |
|
Darže |
Kovas |
Balandis |
Gegužė |
Cikorija (salotinė trūkažolė) |
■ |
||
Daržinės rūgštynės |
■ |
■ |
|
Garžgarstė |
■ |
||
Rabarbarai |
■ |
■ |
|
Šparagai |
■ |
■ |
|
Špinatai |
■ |
||
Salotų lapai |
■ |
||
Ridikėliai |
■ |
■ |
|
Svogūnų laiškai |
■ |
■ |
|
Krapai |
■ |
||
Petražolės |
■ |
||
Gelsvė |
■ |
||
Pastarnokai |
■ |
■ |
|
Topinambai (žieminės bulvės) |
■ |
■ |
|
Krienai |
■ |
■ |
|
Miške |
Kovas |
Balandis |
Gegužė |
Spanguolės |
■ |
|
|
Bobausiai (grybai) |
|
■ |
■ |
Briedžiukai (grybai) |
|
■ |
■ |
Beržų sula |
■ |
■ |
|
Rūgštynės (laukinės) |
■ |
■ |
|
Kiaulpienė (žiedai) |
■ |
||
Kiaulpienė (jauni lapeliai) |
■ |
■ |
|
Meškinis česnakas (laukinis) |
■ |
■ |
|
Šeivamedis (žiedai) |
■ |
||
Balanda (jauni lapeliai) |
■ |
■ |
|
Garšva (jauni lapeliai) |
■ |
■ |
|
Dilgėlės (jauni lapeliai) |
■ |
■ |
|
Mėsa ir paukštiena |
Kovas |
Balandis |
Gegužė |
Ėriena |
■ |
■ |
■ |
Triušiena |
■ |
■ |
■ |
Veršiena |
■ |
■ |
■ |
Žuvys |
Kovas |
Balandis |
Gegužė |
Lydekos |
■ |
■ |
■ |
Menkės |
■ |
■ |
■ |
Ešeriai |
■ |
■ |
■ |
Karšiai |
■ |
■ |
■ |
Kuojos |
■ |
■ |
■ |
Komentarai