Pusryčiai/ Ruduo/ Visi receptai

Avižų košė su obuoliais, riešutų sviestu ir cinamonu

Atsibodo kas rytą valgyti vis tą pačią košę? Šiūlau išbandyti mano pamėgtą rudenišką avižų košę su obuoliais, riešutų sviestu ir cinamonu.
O kur obuoliai, ten ir cinamonas! Neseniai sužinojau, kad mano mėgstamas SANTA MARIA cinamonas apdovanotas prestižiniame “Superior Taste Awards“ skonio konkurse! Šis įvertinimas reiškia, jog garbinga ir nepriklausoma 250 profesionalių šefų ir somelje žiuri “Santa Maria” cinamoną įvertino net 8-9 balais. Šis cinamonas yra vienas kokybiškiausių!

Kviečiu žiūrėti ir filmuotą receptą.

Avižų košė su obuoliais, riešutų sviestu ir cinamonu

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 įvertino )
Užsiregistruokite, kad įvertinti
Loading...
By Renata Kiekis: 2-3 asmenims
Gaminimo laikas: 20 min.

Subalansuota maistingiems pusryčiams

Sudėtis

  • 1 stiklinės skaldytų avižų
  • 2 stiklinių vandens
  • 2-3 obuolių
  • 1 šaukšto klevų sirupo
  • 1 šaukštelio SANTA MARIA cinamono
  • Žemės riešutų pienui:
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 šaukšto žemės riešutų sviesto
  • Apibarstyti:
  • rudeninių aviečių
  • SANTA MARIA cinamono

Eiga

1

Puode užvirkite 2 stiklines vandens, tada suberkite nuplautas skaldytas avižų kruopas, druską ir virkite apie 5 minutes, kol vanduo nuvirs, o kruopos apminkštės.

2

Kol verda kruopos sutarkuokite obuolius ir juos kartu su klevų sirupu ir cinamonu suberkite prie apvirusių kruopų. Virkite ant žemos temperatūros dar apie 5 minutes.

3

Per tą laiką kokteilinėje išplakite stiklinę vandens ir riešutų sviestą iki vientisos riešutų pieno konsistencijos bei supilkite į verdamą košę, gerai išmaišykite, užvirkite ir nukelkite nuo ugnies. Uždengę puodą dangčiu brandinkite dar 5 minutes. Dėkite košę į lėkštes, apibarstykite avietėmis ir cinamonu.

Užrašai

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su SANTA MARIA LIETUVA

Gali patikti

Komentarai

Komentuokite