APP/ Pavasaris/ Pusryčiai/ Visi receptai/ Žiema

Pusryčių NACHOS

Vėlyviems savaitgalio pusryčiams šį kartą kai kas netradiciško, bet labai skanaus! Kepti kukurūziniai traškučiai Nachos su įvairiausiais pagardais yra labai mėgstami mano šeimos, bet pusryčiams anksčiau jų dar nebuvau kepusi. Kiaušinius dažniausiai valgome su duona, bet tą rytą, kai duona buvo pasibaigusi, o stalčiuje savo eilės laukė Santa Maria kukurūziniai traškučiai sugalvojau iškepti kiaušinius kitaip, ant kukurūzinių traškučių. Kaip tik šaldytuve buvo virtų pupelių likutis, atidaryta konservuotų kukurūzų skardinė, kelių rūšių sūriai. Viską sudėjau į šį patiekalą ir pateikiau su salsa padažu bei grietine aštrumui numalšinti. Šeimynai taip patiko, kad prašė dažniau pagaminti!

Pusryčių NACHOS

5 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 55 votes, average: 5,00 out of 5 (5 įvertino )
Užsiregistruokite, kad įvertinti
Loading...
By Renata Kiekis: 3 asmenims
Gaminimo laikas: 20 min.

Sudėtis

  • 1 pakelio Santa Maria kukurūzinių traškučių
  • 1 stiklinės virtų pupelių
  • 1 stiklinės konservuotų kukurūzų
  • 2 šaukštų marinuotų jalapenų
  • 1 aitriosios paprikos
  • 1 stiklinės tarkuoto čederio
  • 50 g fetos tipo sūrio
  • 10 putpelių kiaušinių arba 4 vištos kiaušinių
  • 1 avokado
  • svogūnų laiškų apibarstyti
  • šviežių kalendrų apibarstyti
  • aitriųjų paprikų dribsnių pagal skonį
  • Pateikti:
  • Santa Maria SALSA padažo
  • grietinės arba natūralaus jogurto
  • 1 žaliosios citrinos

Eiga

1

Kepimo indą ištrinkite aliejumi ir suberkite kukurūzinius traškučius. Ant jų viršaus berkite virtas pupeles, konservuotus kukurūzus, apdėliokite marinuotais jelapenais ir apibarstykite tarkuotu sūriu, bei patrupinkite fetos sūrio. Ant viso šio gėrio įmuškite kiaušinius, apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais, pjaustyta aištriąja paprika ir pašaukite kepti į įkaitintą 190 laipsnių orkaitę 15-20 minučių.

2

Kai kiaušinių baltymai iškeps, o tryniai išliks vis dar skysti traukite patiekalą iš orkaitės. Apibarstykite pjaustytomis kalendromis ir šviežiais svogūnų laiškais, apdėliokite pjaustytais avokadais ir šalia padėkite perpjautą žaliąją citriną. Pateikite su salsos ir grietinės padažais.

Užrašai

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su SANTA MARIA LIETUVA

Gali patikti

Komentarai

Komentuokite