APP/ Užkandžiai/ Visi receptai/ Žiema

Kaspinėliai su džiovintomis voveraitėmis

Šis makaronų patiekalas su džiovintomis voveraitėmis man primena vasarą. Su šviežiomis voveraitėmis, aišku, būtų skaniau, bet žiemos metu taip gera išsitraukti drobinį maišelį su džiovintomis miško gėrybėmis ir užuosti seniai praėjusią vasarą bei laukti, su kiekviena diena vis labiau artėjančios, kitos vasaros ir šviežių grybų.

Pas mane aruoduose, kaip pas kokią taupukę, dar daug užsilikusių džiovintų miško gėrybių.  Vienos iš tokių džiovintos voveraitės,  jos ne tokios aromatingos, kaip džiovinti baravykai, bet tikrai ne prastesnės, o tiesiog kitokios. Taigi, naikinu atsargas su visų taip mėgstama pasta.

5 Comments

  • Atsakyti
    Vika
    2011-03-01 at 10:37 am

    Rennie, o gal dar turi tų džiovintų voveraičių 🙂 norinčių jau eilutė 😉

  • Atsakyti
    Rennie
    2011-03-01 at 11:25 am

    Tai va, jau sunaikinau, tik baravykai liko.

  • Atsakyti
    Sparnuotis
    2011-03-02 at 1:59 pm

    Skamba dieviškai, būtinai reikėsvtų voveraičių nusikauti tokiai nuodėmei:)

  • Atsakyti
    Egle
    2011-03-02 at 4:22 pm

    O su kitokiais grybais neipavyktu? tik su voveraitemis?

  • Atsakyti
    Rennie
    2011-03-02 at 9:25 pm

    Aišku, kad pavyktų ir su kitokiais džiovintais grybais, tik skonis jau būtų kitoks, pagal grybus. Sėkmės improvizuojant!

  • Komentuokite