APP/ Mėsa/ Salotos/ Visi receptai

Azijietiškos jautienos salotos

Tai sočios ir aštraus skonio salotos, kurios patiks azijietiško maisto mėgėjams. Jos neatsivalgomai skanios, su visa puokšte sezoninių daržovių ir aromatingų prieskonių. Tokios salotos puikiai tiktų vakarienei ar geitiems pietums. Joms pireiks tik vienos “Feel The Beef” kepsnio “Minutė” pakuotės.

Tai jautenos kepsnys, išpjautas iš galinės jauno galvijo dalies ir brandintas 30 dienų. Tvirtos struktūros, šiek tiek marmuriško paviršiaus mėsa iškepa ypač greitai ir išlaiko savo drėgmę. Šią mėsą jau galima užsisakyti už geriausią kainą, tiesiai iš gamintojų elektrononės paduotuvės agaras.lt su pristatytu tiesiai į namus. Labai patogi paslauga, rekomenduoju išbandyti!

Šio recepto video kviečiu žiūrėti Instagram profilyje.

Azijietiškos jautienos salotos

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 įvertino )
Užsiregistruokite, kad įvertinti
Loading...
By Renata Kiekis: 3-4 asmenims
Gaminimo laikas: 30 min.

Sudėtis

  • 1 pakuotės (360 g) "Feel The Beef" jautienos kepsnio "Minutė"
  • 3-4 vidutinio dydžio agurkų
  • 3 vidutinio dydžio morkų
  • 1 didesnio mėlynojo svogūno
  • ryšelio svogūnų laiškų
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 šaukštelio džiovintų kalendrų
  • žiupsnelio aitriųjų paprikų
  • maltų juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį
  • 4 šaukštų sojų padažo
  • 100 ml aliejaus
  • sezamų sėklų apibarstyti (nebūtinai)

Eiga

1

Mėsą iš šaldytuvo išimkite valandą prieš gaminimą, kad j spėtų sušilti iki kambario temperatūros. Atidarę pakuotę, mėsos neplaukite, o ją nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite juostelėmis.

2

Agurkus perpjaukite pusiau ir kiekvieną pusę dar į 4 dalis, kad gautumėte nedideles agurkų lazdeles. Jas apibarstykite žiupsneliu druskos ir palikite trumpam, kad nuvarvėtų išsiskyrusios sultys.

3

Morkas nuskuskite ir specialia pjaustykle sutarkuokite plonais šiaudeliais. Svogūnų laiškus supjaustykite ilgesniais šiaudeliais. Mėlynąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, tai patogiausia padaryti specialia pjaustykle.

4

Mėsą pakepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol nugaruos sultys ir mėsa iškeps. Ją apibarstykite maltais juodaisiais pipiriais ir žiupsnelu druskos, bet jos nepadauginkite, nes padažui naudosite sūrų sojų padažą.

5

Keptą mėsą, nuvarvėjusius agurkus, pjaustytas morkas, abiejų rūšių svogūnus sudėkite į dubenį, per vidurį berkite kiek pagrūstas kalendrų sėklas, aitriųjų paprikų miltelius, įtarkuokite česnakų skilteles, užpilkite sojų padažą, o ant visų prieskonių viršaus užpilkite gerai įkaitintą verdantį aliejų ir iš karto salotas išmaišykite.

6

Salotas galite valgyti jau po dešimties minučių, bet jos skanesnės kiek pastovėjusios ar net pabrendusios šaldytuve. Dėl to šias sočias salotas galima pasiruošti iš vakaro, o ryte neštis pietų dėžutėje į darbą.

Užrašai

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su FEEL THE BEEF

Gali patikti

Komentarai

Komentuokite