APP/ Atsargoms/ Baziniai receptai/ Ruduo/ Užkandžiai/ Vasara/ Visi receptai

Marinuotas sūris

Jei šaldytuve turėsite tokio, aliejuje marinuoto sūrio, o ant palangės šviežiai nuskintų raudonuojančių pomidorų, tai greita ir skani vakarienė jums garantuota. 
Dievinu šį metų laiką, nes turguje lentynos lūžta nuo vaisių, daržovių ir paskutinių uogų. Kol dar galima gardžiuotis vietiniais skaniaisiais pomidorais, paprikomis, aštriaisiais pipirais, juos naudoju visur, į sriubas, pagardus, salotas. Šį kart receptas ne iš daržovių, bet labai jau tinkantis prie jų.
Sūrį marinavau dviem būdais, saldaus pieno sūrį, pagal savo seną receptą ir varškės sūrį, pagal Eglės iš Žaidimų aikštelės receptą.

Marinuotas sūris

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 įvertino )
Užsiregistruokite, kad įvertinti
Loading...
Kiekis: 0,5 l.
Gaminimo laikas: 15 min. gaminimas, 2 d. marinavimas

Sudėtis

  • Marinuotam saldaus pieno sūriui:
  • saldaus pieno sūris (gali būti su kmynais)
  • 2 a.š. druskos
  • alyvuogių aliejaus (pačio geriausio)
  • 1 a.š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 a.š. žaliųjų pipirų žirnelių
  • 1 a.š. džiovinto raudonėlio
  • Marinuotam varškės sūriui:
  • varškės sūris (kuo riebesnis, tuo skaniau)
  • 1 l vandens
  • 3 v.š. druskos
  • alyvuogių aliejaus (pačio geriausio)
  • 1 a.š. rožinių pipirų
  • 1 a.š. džiovintų čiobrelių
  • 1 džiovintas aštrus pipiriukas

Eiga