Sriubos/ Visi receptai/ Žiema

Tailandietiška vištienos sriuba TOM KHA

Azijietiškas restortanas namuose vos per 30 minučių! Tailandietiška TOM KHA sriuba dažniausiai verdama su vištiena arba krevetėmis, su įvairiomis skirtingomis sezoninėmis daržvėmis ir azijietiškais šildančiais prieskoniais, bet visada užbalinama ir pasotinama kokosų pienu.

Kokosų pieną sriubai rekomenduoju rinktis vidutinio 18 procentų riebumo. Ruošiant aromatingą sriubą visai nebūtina savo virtuvėje turėti visos puokštės azijietiškų prieskonių, citrinžolių, laimų lapų, nes visus juos galime rasti jau paruoštame Santa Maria prieskonių mišinyje Tom Kha sriubai. Kad sriuba būtų sotesnė ją patiekiau su greitai paruošiamais azijietiškais kiaušininiais makaronais. Kviečiu neatsispirti pagundai pasigaminti šildančią ir sočią, turtingą baltymais ir daržovėmis Tom Kha sriubą.

Tailandietiška vištienos sriuba TOM KHA

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 įvertino )
Užsiregistruokite, kad įvertinti
Loading...
By Renata Kiekis: 4 asmenims
Gaminimo laikas: 30 min.

Sudėtis

  • 2 vištienos krūtinėlių
  • 200 g pievagrybių
  • 150 g šaldytų Edamame pupelių
  • kelių česnako skiltelių
  • gabaliuko šviežio imbiero
  • 2 šalotinių svogūnų
  • 1 aitriosios paprikos
  • 1 žaliosios citrinos
  • ryšelio svogūnų laiškų
  • ryšelio šviežių kalendrų
  • kokosų aliejaus kepimui
  • 750 ml vištienos sultinio
  • 250 ml kokosų gėrimo SANTA MARIA 18 proc. riebumo
  • pakuotės SANTA MARIA kiaušininių makaronų
  • 1 pakuotės SANTA MARIA "Tom Kha" prieskonių mišinio

Eiga

1

Česnaką su svogūnais nulupkite ir smulkiai supjaustykite, iš aitriosios paprikos išimkite sėklas ir taip pat smulkiai supjaustykite. Puode ant kokosų aliejaus pakepinkite pjaustytus svogūnus, česnakus, imbierus, aitriąsias paprikas. Kai prieskoniai apkeps, supilkite į puodą sultinį, jį užvirkite ir įdėkite virti vištienos krūtinėlę. Ji išvirs per 10 minučių.

2

Išvirusią vištienos krūtinėlę išimkite iš puodo ir į jį suberkite pjaustytus pievagrybius, bei šaldytas Edamame pupeles, palaukite kol užvirs. Kokosų pieną sumaišykite su "Tom Kha" prieskonių mišiniu, supilkite į verdančią sriubą, išmaišykite ir iš karto nukelkite nuo ugnies. Uždenkite puodą ir palike sriubą šiek tiek pabręsti.

3

Kvietinius makaronus kitame puode užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 10 minučių išbrinkti. Supjaustykite svogūnų laiškus, šviežias kalendras ir išvirusią vištienos krūtinėlę.

4

Į sriubines lėkštes dėkite išbrinkusius makaronus, pjaustytą vištieną, žalumynus ir užpilkite paruošta sriuba.

Užrašai

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su SANTA MARIA LIETUVA

Gali patikti

Komentarai

Komentuokite